Sabine persoonlijk

Werk dat ik deed voor ik tekstschrijver en redacteur werd
In dit blog beantwoord ik een vraag die me geregeld gesteld wordt: Wat voor werk deed je voordat je tekstschrijver en redacteur werd? ✔️Het korte antwoord: Ik was biomedisch laborant op researchlabs en planner van onderzoeken in het ziekenhuis. ✔️Het lange antwoord, met de werkzaamheden die ik deed en op welke plekken ik heb gewerkt, lees je in dit blog.

Waarom ben je redacteur geworden?
In dit blog beantwoord ik een vraag die me geregeld gesteld wordt: Waarom ben je redacteur geworden? Het meest eenvoudige antwoord: Omdat ik van lezen hou. In dit blog neem ik je mee langs de weg die ik daarvoor bewandelde en ga ik natuurlijk wat dieper in op de reden dat ik redacteur ben geworden.

Werkweek van Sabine
In dit blog beantwoord ik een vraag die me geregeld gesteld wordt: Hoe ziet jouw werkweek eruit? Ik kan me voorstellen dat het lastig is om je daar een beeld bij te vormen. Want hoelang doe je over het lezen van een boek – en daar feedback op geven – en hoeveel tijd en energie kost het schrijven van een blog of uitschrijven van een interview? En we hebben drie kinderen met uiteenlopende leeftijden en behoeften. Hoe combineer je hen met je werk als freelance redacteur en tekstschrijver?