Samenwerkingspartners

Samen kom je verder dan alleen!

Een van de reden waarom ik graag samenwerk met anderen is omdat je samen verder komt dan alleen. Het gaat misschien iets minder snel, maar het is het resultaat dat telt. 

 

Als je vraag niet aansluit bij mijn expertise kan iemand anders je vaak beter helpen. Voor mij is het het allerbelangrijkste dat jouw boek of tekst zo goed mogelijk wordt, daarom verwijs ik je dan graag naar iemand die over een bepaald onderwerp meer weet of wiens diensten beter aansluiten bij jouw vraag.

 

Maar ook als jouw vraag wel bij mij past, maar de deadline voor mij niet haalbaar is of wanneer je een corrector zoekt, verwijs ik je met liefde door. 

 

Op deze pagina staan mijn samenwerkingspartners.

 


Astrid Habraken | Uitgeefprofessional | Queesten Boekproducties

Heb je vragen over het traject na de redactie, dus over het uitgeven van je boek – wil je bijvoorbeeld weten welke uitgeefvormen er zijn en wat de voor- en nadelen daarvan zijn? – dan kan ik je op hoofdlijnen advies geven. Wil je echter meer de diepte in, dan is Astrid Habraken van Queesten Boekproducties jouw vrouw.

 

Astrid is auteur en geeft haar boeken zelf uit (#leestip) omdat dat het beste bij haar past. Ze weet dus alles, oké bijna alles, over zelf uitgeven, en daarnaast heeft ze zich verdiept in uitgeven via een uitgever zodat ze jou goed en eerlijk kan adviseren.

 

Astrid is jouw gids in uitgeefland.


Rachel van Charante | Auteur en Freelance Tekstschrijver | Schrijfstudio Rachel van Charante

Wil je een biomedische of wetenschappelijke tekst of een tekst die 'ergens' iets met boeken te maken heeft, laten redigeren of herschrijven dan doe ik dat voor je, maar wil je teksten laten schrijven of teksten over andere onderwerpen laten redigeren of herschrijven, dan moet je bij Rachel van Charante zijn!

 

Rachel is auteur van meerdere bestsellers (#leestip) en freelance tekstschrijver. Ze is een kei in SEO en bouwt ook nog je website. Daarnaast schrijft ze je zakelijke artikelen, blogs, bedrijfsbrochures, flyers, magazines, vacatureteksten en nog veel meer.


Kim Linssen | Freelance Redacteur | Ware Woorden Wereld

Matcht jouw planning niet met de mijne? Heb je in een genre geschreven dat niet zo goed past bij mijn kennis en vaardigheden? Of heb je na redactie een corrector nodig? Dan verwijs ik je graag door naar Kim Linssen en haar team van WareWoordenWereld. 

 

Kim is freelance redacteur en schrijver. Ze studeerde Journalistiek in Utrecht en ging daarna naar de Schrijversvakschool in Amsterdam. In haar team zitten diverse professionele freelancers die ze inschakelt als jouw manuscript daarom vraagt.

 

Vergeet vooral niet haar te volgen via WareWoordenWereld op Instragram! Daar deelt ze nuttige én heel leuke schrijftips en weetjes.

 


The Indie Awards | Prijzen voor beste zelf uitgegeven boeken

The Indie Awards zijn in 2017 in het leven geroepen om het harde werken van indie-auteurs (auteurs die niet aangesloten zijn bij een traditionle uitgeverij) te belonen en ze in het zonnetje te zetten. Ieder jaar worden er in verschillende categorieën Indie Awards uitgereikt aan de beste boeken die in eigen beheer zijn uitgegeven. 

 

Omdat ik veel voor indie-auteurs werk, sponsor ik The Indie Awards en ben daarmee partner van deze mooie organisatie.

 


Samenwerken?

Denk je dat wij ook samenwerkingspartners kunnen worden? Bijvoorbeeld omdat jij een andere of aanvullende expertise hebt?

 

Stuur me een mailtje. Dan bespreken we de mogelijkheden.