Over Tekst in Detail


Even voorstellen

Mijn naam is Sabine Mourits. Sinds juni 2021 ben ik eigenaar van Tekst in Detail en kun je mij inzetten als redacteur van manuscripten en zakelijke teksten. Daarnaast ben ik moeder van drie kinderen en ik woon met hen en mijn vriend in Poeldijk, een dorpje in het Westland.

Als redacteur zet ik mij in om, samen met jou, jouw verhaal te polijsten tot het glanst en het uitgeefwaardig te maken. 

Wil je een prettig leesbare, doelgerichte zakelijke tekst? Afhankelijk van jouw wensen redigeer, schrijf of herschrijf ik hem.

Als gecertificeerd redacteur heb ik inmiddels tientallen auteurs mogen bijstaan bij het schrijven van hun boek. Zij omschrijven mijn werkwijze als precies en mijn benadering als persoonlijk. Respect voor jou en je verhaal staat daarbij centraal.

Jouw manuscript is en blijft van jou dus jij bepaalt. Ik denk met je mee, geef tips en reik ideeën aan. Daarnaast streep ik niet slechts weg wat 'fout' is, ik geef ook een heldere uitleg over de toegepaste regels en richtlijnen. Daardoor maak je niet alleen je manuscript nog mooier, maar kun je het geleerde ook toepassen op andere verhalen!

 

Voor meerdere bedrijven en particulieren heb ik diverse zakelijke teksten geschreven, herschreven en geredigeerd. Jouw wensen staan daarbij centraal.

Mijn werk en werkwijze worden omschreven als professioneel en kwalitatief hoogstaand.

 


Wist je dat...

  • ik, op het lezen van boeken na, Nederlands op school niet zo interessant vond? En dat biologie en wiskunde de vakken zijn waar ik het beste in was?
  • ik heel bang ben voor spinnen, maar niet voor muizen?
  • je me wakker mag maken voor boerenkool?
  • ik graag in Slovenië op vakantie ga en dat katten mijn favoriete dieren zijn?
  • ik na de geboorte van onze tweede al mijn boeken heb weggedaan wegens ruimtegebrek? 
  • ik nu een nieuwe kast aan het vullen ben met boeken waaraan ik heb meegewerkt?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.